Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Anhui Uniform Trading Co.Ltd
Αρχική Σελίδα

Anhui Uniform Trading Co.Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πολύ καλύτερα προϊόντα από άλλα. η τεχνολογία και η ποιότητα είναι το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε.

—— Rubilyn Palapo

Είναι πολύ ευχάριστο να συνεργαστεί με σας, θα διατηρήσουμε επαφή, να σας ευχαριστήσουμε! !

—— Simon

Τα καλά προϊόντα, καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ.

—— Mahmoud Al Akedi

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Κατά γενική ομολογία, εάν υπάρχουν ποιοτικά προβλήματα στις βιομηχανικές βούρτσες, υπάρχουν προφανή ποιοτικά προβλήματα (όπως η θραύση καλωδίων, η αφαίρεση τρίχας, κ.λπ.). Εντούτοις, εκτός από τη διάκριση της ποιότητας της βούρτσας, είναι απαραίτητο να αναλυθεί η τεχνολογία επεξεργασίας.

 

Οι κοινές περιπτώσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Μικρή πυκνότητα βουρτσών. Προκειμένου να κερδηθεί κόστος του χρησιμοποιώντας μεταξιού, μερικά εργοστάσια βουρτσίσματος έχουν λίγες ρίζες βουρτσών ανά την τρύπα ή ανεπαρκή πυκνότητα τρυπών βουρτσών, η οποία οδηγεί στον αραιό ακαθάριστο όγκο των κυλίνδρων βουρτσών, της μαλακής και αδύνατης επιφάνειας βουρτσών, της χαμηλής αποδοτικότητας λείανσης, και των άγνωστων χρηστών. Επομένως, αυξάνουν την πίσω πίεση ή την ταχύτητα για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, έτσι ώστε εργασία υπερφόρτωσης καλωδίων βουρτσών και μειώνουν πολύ τη ζωή των κυλίνδρων βουρτσών.

 

2. Μετάξι βουρτσών με τις γαρμένες τρίχες. Κατά συμπίεση των σε σχήμα υ φραγμών μετάλλων, τη ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στην ομαλότητα του καλωδίου βουρτσών. Εάν η διαγώνιος-κλίση εμφανίζεται, η αντίσταση του αντίστροφου καλωδίου βουρτσών αυξάνεται αισθητά όταν τρέχει ο ρόλος βουρτσών, και τα σπασίματα καλωδίων εύκολα, το οποίο μειώνει πολύ τη ζωή υπηρεσιών του ρόλου βουρτσών.

 

3. Η βούρτσα τρίχας shes μακριά (διακόπτει). Υπάρχουν δύο κύριες περιπτώσεις: ενιαίο σκόρπισμα δεσμών και μερικό σκόρπισμα. Depilation ενιαίος-δεσμών είναι η φτωχή σταθερότητα του μαλλιού φυτεύοντας, που συσχετίζεται κυρίως με το μέγεθος τρυπών τρυπανιών, φυτεύοντας το βάθος, αριθμός χαμηλότερων ριζών τρίχας, και μπορεί να ανιχνευθεί με το τράβηγμα της δοκιμής δύναμης του μαλλιού ενιαίος-δεσμών. Στην πραγματικότητα, μερικό depilation προκαλείται κυρίως με το σπάσιμο του μαλλιού, το οποίο συσχετίζεται κυρίως με τη δυναμική ισορροπία της δύναμης στους κυλίνδρους βουρτσών, ποιότητα της βούρτσας, ποιότητα της φύτευσης του μαλλιού (πυκνότητα, κλίση, συντριβή, ρητίνη που θεραπεύουν, κ.λπ.). Ανακαλύψτε το επίκεντρο.

 

4. Επεξεργασία του καλωδίου βουρτσών συντριβής. Όταν η βούρτσα βλάπτεται από το μαλλί που φυτεύει ή που σφραγίζει, η δύναμη και η αντοχή της θα επηρεαστούν πολύ, ή η επιφάνεια επαφών στη ρίζα της βούρτσας είναι πολύ αιχμηρή ή τραχιά, έτσι η αντοχή βουρτσών θα μειωθεί και τη ζωή υπηρεσιών θα κοντύνουν.

 

5. Η βούρτσα είναι πάρα πολύ μακριά για να τακτοποιήσει. Όταν το μήκος του καλωδίου βουρτσών είναι πάρα πολύ μακροχρόνιο, δεν είναι η επιφάνεια περικοπών του καλωδίου βουρτσών που εργασίες, αλλά η πλευρά του καλωδίου βουρτσών που λειτουργεί. Το πιο σημαντικό, το εύρος ταλάντευσης (γωνία) κάθε καλωδίου αυξάνεται πολύ. Σε 800-2500 περιστροφή/λεπτό, ο συντελεστής πίεσης και κούρασης της βάσης καλωδίων βουρτσών αυξάνεται εκθετικά, το οποίο οδηγεί στη θραύση του λειαντικού καλωδίου βουρτσών και την παραμόρφωση του κυλίνδρου βουρτσών. 

 

6. Η διαφορά της τεχνολογίας επεξεργασίας. Μερικές φορές το brusher αντικαθιστά τη γνωστή διαδικασία για άλλες διαδικασίες, αλλά και παράγει τη φτωχή ποιότητα, όπως η βούρτσα σφράγισης μετάλλων, λόγω της υψηλής πυκνότητάς του, η σκληρότερη επιφάνεια βουρτσών, η λιγότερη πίεση σε λειτουργία, και ένα διάστημα μικρού ποσού στη ρίζα της βούρτσας, η οποία μπορεί να μειώσει τον αντίκτυπο της ρίζας. Στην επεξεργασία μηχανών αέρα, η ζωή υπηρεσιών της βούρτσας θα είναι σημαντικά μακρύτερη από αυτή του μαλλιού που φυτεύει τη βούρτσα διαδικασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Uniform Trading Co.Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luna Shao

Τηλ.:: +8618955154985

Φαξ: 86-551-62992423

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)